Telefonlinjen
för dig som
riskerar att
skada den du
älskar

Phone icon

  •     Samtalet är gratis
  •    Anonymt
  •    Syns inte på telefonräkningen

Funderar du på om ditt beteende är okej?

Välj att sluta är en telefonlinje för dig som vill få hjälp att förändra ett kontrollerande eller våldsamt beteende.

Våra telefontider är vardagar kl. 9:30-16:00.

Du ringer oss helt anonymt. Utanför telefontiderna går det bra att lämna meddelanden till vår telefonsvarare. Vi ringer upp dig från dolt nummer inom två arbetsdagar.

 

Läs mer

 

Välj att sluta är en telefonlinje för dig som vill få hjälp att förändra ett kontrollerande eller våldsamt beteende. Hos oss får du möjlighet att prata anonymt med en terapeut eller annan professionell som har stor erfarenhet av dessa frågor. Här får du stöd och råd, vi kan även hjälpa dig vidare till behandling om du vill och behöver. Är du utsatt eller har frågor om kontrollerade eller våldsamma beteenden, är du förstås också varmt välkommen att ringa till oss. Bakom hjälplinjen står Länsstyrelsen i Stockholm. Länsstyrelsen i Skåne samt Manscentrum i Stockholm.

Våra telefontider är vardagar kl. 9:30-16:00.

Utanför telefontiderna går det bra att lämna meddelande på vår telefonsvarare. Vi ringer upp dig från dolt nummer inom två arbetsdagar.

Du kan även mejla oss på  info@valjattsluta.se. Om du lämnar ditt telefonnummer i mejlen så ringer vi upp dig inom två arbetsdagar. Vi ger inga råd eller hänvisningar via e-post, utan vi vill gärna prata med dig personligen. Du är inte anonym när du mailar men vi raderar dina uppgifter efter att vi har svarat.

 

NÄR DU RINGER TELEFONLINJEN