Skip to content

Yrkesverksam

Du som är yrkesverksam och arbetar med personer som behöver stöd för att förändra sitt våldsamma beteende kan också ringa telefonlinjen för rådgivning. Du kan också ladda ner och beställa material för användning i din verksamhet.

 

Endast tillåtet för spridning

Materialet är endast tillåtet att sprida i informationssyfte och i sin ursprungliga form. Det är därmed inte tillåtet att bearbeta materialet. Den som sprider materialet måste även erkänna Välj att sluta som upphovsman.

Vid frågor om användning maila info@valjattsluta.se

Material

Affischer

Ladda ner olika affischer som du kan sätta upp i exempelvis väntrum, reception eller på toaletter. Du kan skriva ut dem på vanlig färgskrivare (PDF för skrivare) eller skicka till tryckeri (PDF för tryck).

PDF för skrivare PDF för tryck
Informationsaffisch

Affisch med kort information om telefonlinjen på sex olika språk. Kan sättas upp i exempelvis väntrum, receptioner och på toaletter. Du kan skriva ut dem på vanlig färgskrivare (PDF för skrivare) eller skicka till tryckeri (PDF för tryck).

PDF för skrivare PDF för tryck
Beställ gratis visitkort

Ställ med 100 visitkort som du kan placera i väntrum, receptioner eller ge direkt till människor som söker hjälp.

Leveranstid: cirka 3 arbetsdagar.

Kostnad: 0 kronor.

Beställ visitkort

Material TV-skärmar

Material som exempelvis kan visas på TV-skärmar i väntrum och receptioner. Ladda ned som PowerPoint eller GIF.

PowerPoint GIF
Informationsblad

Ett informationsblad med kort information om telefonlinjen – Välj att sluta. Kan ges till personer som vill veta mer om telefonlinjen.

Informationsblad på svenska Informationsblad på engelska
Parlör ”Det grå våldet”

Ett informationshäfte om gråzonen för psykiskt våld i nära relationer. Du kan använda de digitalt, skriva ut dem på vanlig skrivare (PDF för skrivare) eller skicka till tryckeri (PDF för tryck).

PDF för skrivare PDF för tryck